Kim's verhaal · 18. maart 2021
Hey trouwe volger! Hoe gaat het? Ik en mijn team zijn achter de schermen druk bezig met de nieuwe site. Echter merk ik dat ik het lastig vind om op deze site ook nog blogs te posten, terwijl we over een aantal weekjes met de nieuwe blog beginnen. Dus om tijd te besparen en full focus te hebben op de nieuwe site en blog, plaats ik hier tijdelijk geen nieuwe artikelen. Dit zal ongeveer een maandje zijn. Ik beloof je, het is het wachten waard! Wil je weten wanneer de blogs weer verschijnen? Volg...
Kim's verhaal · 11. maart 2021
Laatst bedacht ik me dat ik eigenlijk zolang ik me kan herinneren, connecties en interesses heb met het oosten.
Kim's verhaal · 04. maart 2021
Ik heb nieuws! Vanwege groei en beperkte mogelijkheden van deze site, is er een nieuwe site in de maak, JEEJ! En dat betekent dus ook dat er een nieuwe blog gaat komen!
Feel good · 25. februari 2021
Nu een deel van de bedrijven (deels) weer open mogen, is het goed om de energie weer lekker te laten stromen in de ruimte. Doordat er een tijd minder bedrijvigheid geweest is, is de yin energie toegenomen in een al yin periode want dat is de winter. En een teveel aan yin energie wil je niet hebben want dat wordt geassocieerd met plekken waar weinig energie en activiteit heerst zoals de slaapkamer of begraafplaatsen. Dus ik wil je graag wat tips geven, hoe je de energie weer kan laten stromen.
Feng Shui · 18. februari 2021
Vandaag is het de beurt aan het laatste dierteken in de reeks van 12, namelijk het varken. Hij volgt daarmee de hond op.
Feng Shui · 11. februari 2021
Nog even. Op 12 februari is het zover, dan is het Chinees Nieuwjaar! Graag wil ik je wat meer vertellen over aankomend jaar, het jaar van de metaal os.
Feng Shui · 04. februari 2021
Terwijl hier volop de winter nog aan de gang is, begint vandaag de Chinese lente, wat Lap Chun heet. Een dag dat altijd groots gevierd wordt. Deze loopt van 4 februari tot 6 mei. De lente staat in het teken van het hout element.
Feng Shui · 28. januari 2021
Vandaag is het de beurt aan de hond. De hond is het elfde dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee de haan op.
Feng Shui · 14. januari 2021
Vandaag is het de beurt aan de haan. De haan is het tiende dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee de aap op.
Feng Shui · 07. januari 2021
Vandaag is het de beurt aan het schaap, ook wel de geit genoemd. Het schaap is het achtste dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee het paard op.

Meer weergeven