Feel good

Feel good · 25. februari 2021
Nu een deel van de bedrijven (deels) weer open mogen, is het goed om de energie weer lekker te laten stromen in de ruimte. Doordat er een tijd minder bedrijvigheid geweest is, is de yin energie toegenomen in een al yin periode want dat is de winter. En een teveel aan yin energie wil je niet hebben want dat wordt geassocieerd met plekken waar weinig energie en activiteit heerst zoals de slaapkamer of begraafplaatsen. Dus ik wil je graag wat tips geven, hoe je de energie weer kan laten stromen.
Feel good · 13. augustus 2020
Een latertje vandaag, maar zoals beloofd ook deze donderdag weer een blog van mij. Deze keer wil ik jullie meenemen in mijn reis naar verlichting met yoga. En nee, niet omdat het een hype is maar omdat het écht werkt!
Feel good · 09. juli 2020
Wat goed aansluit op mijn vorige blog, is minimalisme. Dit betekend niet dat je geen spullen mag hebben en dat je alles weg moet doen. Dit staat juist voor bewustzijn en consuminderen. Al die spullen heb je helemaal niet eens nodig en zorgt voor onnodige ballast.
Feel good · 02. juli 2020
Ik ben al heel lang een voorstander van duurzaam. Niet omdat het nu een hype is maar omdat ik daar serieus mee bezig ben en dit heel belangrijk vind. Ik wil namelijk graag mijn milieu impact verkleinen en goed zijn voor onze aardbol. Ik recycle, upcycle en koop verantwoord en zoveel mogelijk biologisch. Ik ben van mening dat we met z'n alle beter voor onze aardbol mogen zorgen. En voor de een geldt dit wat meer dan voor de ander. We kunnen niet meer negeren dat we teveel vragen van onze planeet