Kim's verhaal

Kim's verhaal · 18. maart 2021
Hey trouwe volger! Hoe gaat het? Ik en mijn team zijn achter de schermen druk bezig met de nieuwe site. Echter merk ik dat ik het lastig vind om op deze site ook nog blogs te posten, terwijl we over een aantal weekjes met de nieuwe blog beginnen. Dus om tijd te besparen en full focus te hebben op de nieuwe site en blog, plaats ik hier tijdelijk geen nieuwe artikelen. Dit zal ongeveer een maandje zijn. Ik beloof je, het is het wachten waard! Wil je weten wanneer de blogs weer verschijnen? Volg...
Kim's verhaal · 11. maart 2021
Laatst bedacht ik me dat ik eigenlijk zolang ik me kan herinneren, connecties en interesses heb met het oosten.
Kim's verhaal · 04. maart 2021
Ik heb nieuws! Vanwege groei en beperkte mogelijkheden van deze site, is er een nieuwe site in de maak, JEEJ! En dat betekent dus ook dat er een nieuwe blog gaat komen!
Kim's verhaal · 08. oktober 2020
Aanstaande zondag is het coming-out dag. Homosexualiteit is een onderwerp wat dichtbij mij staat. Alhoewel, ik dit zelf niet ben, heb ik wel twee moeders. Dit is niet altijd zo geweest in mijn leven. Op mijn 13e kreeg ik te horen dat mijn ouders uit elkaar gingen met als reden dat mijn moeder op vrouwen valt.
Kim's verhaal · 01. oktober 2020
Afgelopen dinsdag was het internationale dag van het hart en ook red dress day. Omdat dit onderwerp me persoonlijk raakt, wilde ik hier nog wat uitgebreider op terug komen.
Kim's verhaal · 10. september 2020
Misschien herken je het wel, ruzie of dat het niet lekker loopt tussen jou en je partner. Ik heb het niet over een meningsverschil maar echt over dat het zo uit de hand loopt, dat afstand even de enigste optie is. Helaas heb ik dat afgelopen maanden zelf ervaren en heb ik tijdelijk bij mijn moeders thuis gewoond.
Kim's verhaal · 30. juli 2020
Benieuwd hoe het gaat sinds de start van mijn business? Ik zal het je vertellen!
Kim's verhaal · 25. juni 2020
Iedereen is wel eens ergens bang voor. Bij sommigen zijn het vaker voorkomende dingen zoals bang voor spinnen, gewoon omdat het enge beestjes zijn. Anderen hebben complexe paniekaanvallen. Angst houdt ons vaak tegen om bepaalde keuzes te maken. Het is de slechtste raadgever die je maar kunt hebben. Maar vaak hebben angsten ook een diepere betekenis. Voor mezelf heb ik dit wel aardig duidelijk en dit wil ik graag met je delen.
Kim's verhaal · 06. juni 2020
Motivatie, CHECK Inspiratie, CHECK Benodigdheden, CHECK TEAMLEDEN, CHECK Alle ingrediënten die nodig zijn om mijn creatieve droom waar te maken zijn aanwezig! YES! Met deze eerste post lanceer ik dus officieel mijn website! En om maar meteen met de deur in huis te vallen, wil ik graag mijn why met je delen.