Inspiratie

Inspiratie · 31. december 2020
Oké, zeg eens eerlijk. Hoe vaak heb jij al een lijstje gemaakt met goede voornemens? Ikzelf deed dat ook regelmatig tot een paar jaar geleden. Toen ben ik ermee gestopt omdat ik merkte dat het helemaal geen zin had en hoewel het een mooi moment is om nieuwe dingen te leren of oude gewoontes af te leren, werkt het in de praktijk vaker niet dan wel.
Inspiratie · 17. december 2020
Over een week is het kerst. Wat voor de meeste een tijd is om naar uit te kijken, zal het dit jaar anders gaan dan andere jaren. Want het wordt sowieso een jaar om niet te vergeten. En als we een beetje omdenken dan kunnen we er ook op een positieve manier een bijzondere kerst van maken.
Inspiratie · 03. december 2020
Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik ben zo klaar met geleefd worden. Ik wil weer echt leven! Oké, dit komt deels door corona. We moeten veel thuis zitten, kunnen vrijwel nergens heen. Nu vind ik dat op zich geen probleem maar wat me wel steeds meer gaat opvallen en tegenstaan is, hoe erg we geleefd worden door digitalisatie en elektrische apparaten. En nu we de winter periode ingaan, wordt dat alleen nog maar erger omdat we dan minder naar buiten kunnen.
Inspiratie · 17. september 2020
Aanstaande maandag is het wereld dankbaarheidsdag. Een mooi moment om eens stil te staan, waar jij dankbaar voor bent. Dankbaarheid is een breed begrip. Dat kunnen personen, situaties, momenten, spullen e.d. zijn.